Contact

Daca proiectele noastre ti se pare suficient de atractive pentru tine si familia ta, solicita-ne mai multe detalii si ia o decizie in favoarea viitorului vostru!

 

.

Site-ul nostru te asteapta cu toate informatiile legate de proiectul nostru (constructie, arhitectura, preturi, amplasare, facilitati, etc.) astfel incat sa-ti poti forma o idee de ansamblu cu privire la oferta pe care ti-o punem la dispozitie.

Si pentru ca tu sa fii sigur ca realitatea virtuala corespunde cu cea reala, te invitam sa vizionezi live apartamentele disponibile in oferta noastra. Cum? Printr-o simpla vizita GRATUITA la apartamenele valabile in oferta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos si sa ceri mai multe detalii. Putem furniza informatii si detalii suplimentare cu privire la preturi, la amenajari, etc.

Echipa noastra prelucreaza in timp util toate solicitarile, astfel ca nu vei fi pus pe lista de asteptari. Vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si iti vom comunica toate detaliil de care ai nevoie cu privire la oferta noastra.

De asemenea, iti punem la dispozitie si un numar de telefon in cazul in care doresti sa vorbesti direct cu unul dintre reprezentantii firmei nostre. Suna la 0761.30.47.38 si ia legatura cu noi. Vei fi rasplatit cu amabilitate din partea noastra si vei avea accesul la informatii complete.

In plus, in cazul in care doresti, te putem tine la curent cu toate noutatile si iti putem comunica informatii actualizate.

Contacteaza-ne prin email, formular sau telefonic si fa pasul spre o noua viata!


Telefon: +40761.30.47.38

Mail: office@blocnou.com