Despre apartamente

Chiar daca te-ai hotarat sau inca nu stii sigur ca vrei sa faci acest pas, mai jos sunt 5 dintre cele mai importante criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand evaluezi un apartament:

Zona de apartamente

De cele mai multe ori, atunci cand vrei sa iti cumperi o locuinta, trebuie sa iei in considerare locatiile unde sunt amplasate apartamentele Bucuresti vizate de tine.

Asadar, o buna locatie inseamna sa ai in proximitate mijloacele de transport in comun (METROU si RATB). Este foarte important acest aspect pentru a nu irosi timp pana la statia RATB sau statia de METROU. Sa ai in apropiere:

 • Piata agroalimentara,
 • Supermarket,
 • Parcare,
 • Gradinita,
 • Scoala,
 • Mall sau centru comercial,
 • Spital,
 • Farmacie,
 • Apropiere de locul de munca,
 • Acces rapid spre centrul orasului etc

 

Acestea sunt cateva dintre nevoile tale zilnice. De asemenea, o buna locatie inseamna ca apartamentul sa fie amplasat intr-o zona linistita, cu vedere libera si luminoasa, aproape de parcuri. Aceasta clauza este importanta pentru tine daca mai ai si copii.

Acestia mereu vor vrea sa iasa afara la joaca, iar daca ansamblurile rezidentiale Bucuresti nu iti ofera acest lucru, este foarte probabil sa fii in dezavantaj si sa fii nevoit sa suporti drumul lung pana la un loc de joaca in apropiere.

Constructia de apartamente

Se stie faptul ca blocurile noi Bucuresti nu sunt toate construite cu cele mai bune materiale de constructie, intrucat, multe dintre ele au fost construite rapid si fara sa se puna pret pe acest aspect.

Dezvoltatorii care au apartamente noi de vanzare Bucuresti  in toate fazele de constructie au un grad mare de credibilitate.

Un exemplu in acest sens ar fi ansamblulrilerezidentiale din Bucuresti Bloc Nou, care prezinta ansambluri cu posibilitatea vizualizarii tuturor etapelor de lucru in construirea acestor apartamente noi Bucuresti, ceea ce este mai mult decat util pentru cel interesat in achizitionarea unei locuinte.

De asemenea, trebuie sa fiti atenti la numarul de etaje ale cladirii, inaltimea camerelor, suprafata libera din fata blocului, daca are sa nu parcare, boxa la subsol sau ascensor. Aspecte precum:

 • Structura de rezistenta;
 • Suprafata balcoanelor;
 • Sau a terasei.

Sunt aspecte mult mai importante decat atunci cand trebuie sa evaluezi un apartament. Cu cat este mai recent construita cladirea, cu atat va indeplini mai multe dintre cerintele clientilor.

Asa ca, sa nu va sperie o cladire construita in anul 2017, spunand ca nu are review-uri, ci sa va incante, pentru ca va bifa majoritatea dorintelor voastre.

Tipul de arhitectura pentru apartamente

Pentru ca pe piata sunt foarte multe oferte de apartament, multe modele si multe tipuri de design, clientii sunt derutati, si nu stiu care model indeplineste cel mai bine cerintele actuale de pe piata.

Daca alegi una dintre ofertele apartamente noi Bucuresti, aceasta ar putea sa iti completeze multe dintre casutele rebusului care trebuie terminat de completat pana la decizia finala. Oferta include un design modern de tip avangardist, care prezinta numeroase beneficii estetice pentru un stil de viata dinamic.

Apartamentul trebuie sa fie spatios, iar detalii sunt cele mai importante atunci cand pui accent pentru un design facut cu bun gust. Detalii sunt de obicei la nivel vizual precum:

 • Tipul de parchet folosit ( culoare, material);
 • Modelul gresiei din baie si bucatarie;
 • Culoarea peretilor.

Importante sunt si corpurile de iluminare dar si mobila. Cine nu isi doreste o casa spatioasa, luminoasa si care sa fie utila prin corpurile de mobilier de la bucatarie, dormitor sau sufragerie. Totodata, apartamentul trebuie sa fie dotat cu ferestre mari din termopan si un lucru foarte important este si termoizolatia, care va asigura pe timpul iernii o buna incalzire.

Elementele de confort in apartamente

Atunci cand evaluezi un apartament Bucuresti, fiecare  client ar trebui sa tina cont de faptul ca, pe langa dotarea moderna a bailor si bucatariei, si de sistemele de securitate ale blocurilor noi Bucuresti si a apartamentelor.

Sistemul de securizare este foarte important pentru un bloc, deoarece in felul acesta te simti mai in siguranta in propria locuinta. Blocul trebuie sa fie dotat cu un sistem de supraveghere video la intrare, precum si cu un interfon.

Este vadit faptul ca fara aceste dotari, cel mai probabil, furturile, talhariile, vandalismele, spargerile din apartamente sau patrunderea persoanelor neautorizate in scara blocului vor avea un grad mai mare de aparitie.

Astfel de masuri sunt necesare atat pentru protectia bunurilor cat si a persoanelor (locatarii blocului), totodata confortul fiind sporit. Si spatiile comune de relaxare si sport, alei si locuri de joaca amenajate pentru copii sunt detalii ce nu trebuie deloc neglijate.

Pentru o familie cu copii este foarte important acest lucru, intrucat nevoile copiilor sunt de cele mai multe ori puse pe primul loc.

Pretul si sistemul de plata pentru apartamente!

Un aspect ce cantareste foarte mult in ochii cumparatorului este pretul pe care il plateste pentru apartament Bucuresti.

Pe piata imobiliarelor se afiseaza tot felul de preturi prohibitive bugetului pe care vrei sa il acorzi pentru viitoarea locuinta. Asa ca de cele mai multe ori, atunci cand o persoana sau o familie se hotaraste sa faca acest pas, porneste de la suma relativ modesta pe care vrea sa o investeasca in locuinta.

La ora actuala, foarte multe persoane prefera sa apeleze la sistemul guvernamental apartament prima casa prin intermediul creditului oferit de catre banci. Acestea evalueaza pretul apartamentului si stabileste un venit lunar care trebuie virat la banca cu care iti faci creditul precum si un avans.

In ceea priveste pretul, trebuie sa stiti ca, intr-adevar, de cele mai multe ori, apartamentele vechi din Bucuresti sunt mai ieftine decat cele noi, dar exista si cazuri particulare in care apartamente noi Bucuresti sunt etalonate la acelasi pret ca si unul vechi.

Dar, trebuie tinut cont de raportul calitate-pret. Cu cat este mai nou apartamentul, cu atat este mai sigur din punct de vedere al securitatii, este mai bine izolat, iar sistemul de constructie este mai nou si mai calitativ.

Spre exemplu, ansamblul rezidential BlocNou ofera apartamente prima casa, apartamente noi, sau apartamente care sunt in constructie ceea ce este mai mult decat benefic pentru cei care vor sa aiba propria locuinta in viitorul apropiat si nu cat mai repede posibil.

De retinut, ca cele mai multe societati ce construiesc apartamente destinate vanzarii acorda clientilor inclusiv asistenta in obtinerea creditului bancar necesar cumpararii.