Garsoniere Bucuresti

 

Care este cea mai buna optiune atunci cand vrei sa te muti in alta locuinta?

Ei bine, daca nu vrei sa stai intr-un apartament foarte mare, atunci nu ai de ce sa alegi unul cu 2 – 3 camere, deoarece pretul va fi automat mai mare, pret pe care il vei plati pentru un spatiu pe care nu il vei folosi in totalitate.

Cea mai buna optiune este si cea mai ieftina: o garsoniera Bucuresti, perfecta pentru nevoile tale si bugetul de care dispui.

Lista de preturi la garsoniere bucuresti

De multe ori, atunci cand ne gandim la o garsoniera, ne gandim ca aceasta nu va putea corespunde intru totul cerintelor noastre. Prima problema care apare va fi cea legata de spatial. Cu siguranta te vei gandi ca va fi prea mic, dar in realitate nu este deloc asa.

Afla ca poti sa ai o garsoniera foarte spatioasa si amenajata in asa fel incat sa inlocuiasca perfect un apartament. Iar vestea cea mai buna este ca acesta va fi cu mult mai ieftin si rentabil pentru portofelul tau. Cu un buget de 40-60.000 de Euro iti poti achizitiona o garsoniera care intruneste in gradul cel mai inalt toate criteriile cerute.

Puteti verifica oferta de vanzare garsoniere Bucuresti de pe www.blocnou.com, si va veti convinge de utilitatea unei astfel de locuinte.

Garsoniere Bucuresti sunt printre cele mai cautate locuinte la ora actuala. Cei care aleg sa se mute in propria locuinta, aleg o garsoniera, deoarece spatiul mare nu este prioritar atunci cand se raporteaza la criteriile de selectie. Fie ca esti singur, fie ca vrei sa te muti cu partenerul/partenera, garsoniera va fi mereu cea mai buna optiune.

Este practica, si poate fi una dintre cele mai bune investitii. Aceasta poate fi amenajata cu bun gust si cu mobila multifunctionala. De exemplu, puteti foarte bine cu o canapea extensibila sa transformati dormitorul vostru intr-o sufragerie in care sa primesti oaspetii. Asa ca daca vei da un search pe google, vei gasi foarte multe modele de canapea, dar si alte corpuri de mobilier care va vor ajuta sa economisiti spatiu pentru garsoniera Bucuresti dar si bani.

Cea mai indicata zona pentru garsoniere bucuresti

Dupa ce te-ai hotarat sa iti cumperi una dintre multele garsoniere Bucuresti de pe piata de imobiliare, trebuie sa fii atent si la zona in care vrei sa locuiesti. Asa ca primul factor care trebuie sa prioriteze in alegerea locuintei, trebuie sa fie localizarea acesteia intr-o zona cat mai accesibila si prielnica pentru tine.

Se stie ca garsonierele din zonele rau famate vor avea mereu un pret mai redus.

Dar asta nu inseamna ca este si cea mai buna optiune. Chiar daca nu te gandesti niciodata la acest aspect, daca zona nu este una sigura, iar blocul nu are si el un sistem de securitate bine pus la punct, gradul de spargere a locuintei poate fi mare intr-o astfel de zona. Stiti vorba aia, “Se intampla si la case mai mari!”, asa ca luati in calcul si acest aspect.

Daca vrei ca locuinta sa fie pozitionata intr-o zona buna, in proximitatea multora dintre nevoile tale, atunci cartierul Mihai Bravu este o optiune, deloc neglijabila, pentru garsoniere Bucuresti.

Iti ofera posibilitatea de a fi aproape de piata, mijloacele de transport in comun, supermarket, parc si multe altele.

BLOC 1 - Bucuresti

TIP IMOBIL SUPRAFATA PRET ETAJ DISPONIBIL SCHITA
garsoniera 33 55050 1